Sunday 13 May 2007

Trött, trött, trött...

Klockan 04.50 sitter man då här på jobbet i London igen. 10 dagar har gått sen senast... Man undrar om det är någon människa i världen som funkar normalt så här tidigt på morgonen? Att man blev av med en timme från Sverige direkt när man klev av det ALLTID försenade sas-planet på Heathrow igår gjorde väl bara saken ännu segare...

Sitter ändå här med ett leende på läpparna. Hade en fantastisk lång-vecka i Sverige. Hann träffa de flesta och göra en del störda grejer.

Lite oroad över tyrannen Fredrik som utnyttjat sina kompisar till att bära kartonger och skruva ihop möbler hela veckan... Slavdrivare!

Ska försöka återberätta resan, men blir nog bara senaste helgen i brist på tid!

O-baren.
Detta vattenhål man spenderat för mkt tid och pengar på genom åren var precis som det alltid varit igen, precis som man så nostalgiskt kommer ihåg den...
Nicklas är tillbaka och spelar grym gammal rock n' roll, ölen är för dyr och locals som Nina och Marianne har hittat tillbaka, hittat hem!

De fåniga klubbarna runt Stureplan med allt för långa köer, face-control och stroppiga vakter...
Höjdpunkten var iaf i lördags när vi blev medlurade till Tomas Brolins fåniga klubb Undici! Stod och trängdes och skämdes i kön med massa små-brats OCH Magnus Uggla!
Nästan inne hör man hur den gamla sommarplågan "booten Anna" spelas inne från stället.
Då var vi tvugna att lämna kön och kila vidare...

Allt var som vanligt!

1 comment:

lybban said...

Nästa gång du kommer kan vi möblera om, slav!